Покана

Почитувани професори,  колеги и студенти,

 На 30 септември 2018 година (недела), со почеток во 9 часот ќе се богослужи Божествена Литургија во манастирот „Свети Јован Крстител“ – Капиштец,  а потоа ќе се отслужи

ПРИЗИВ НА СВЕТИОТ ДУХ

 Срдечно Ве покануваме и искрено се надеваме дека ќе го збогатите овој свечен настан со Вашето присуство.

 

Д Е К А Н
НА ПРАВОСЛАВНИОТ БОГОСЛОВСКИ ФАКУЛТЕТ

Проф. д-р Ѓоко ЃОРЃЕВСКИ