ПРИЗИВ НА СВЕТИОТ ДУХ МОЛЕБЕН ЗА ПОЧЕТОК НА СТУДИСКАТА ГОДИНА

На 05 октомври 2020 година (понеделник),
во 11,00 часот, во манастирот
„Свети Јован Крстител“ Капиштец, Скопје
ќе се отслужи:

Молебен за почеток на новата студиска година и призив на Светиот Дух

Присуството е задолжително за генерацијата новозапишани студенти 2020/2021,
за студентите од сите студиски години,
како и за професорите и асистентите.

Со редовна настава ќе се започне на 06.10.2020 година.

Декан
проф. д-р Ѓоко Ѓорѓевски