Во тек е IV Светиклиментов научен собир на тема „Образование и заедничарење“

Почитувани,
Ве известуваме дека е во тек  Четвртиот Светиклиментов научен собир на тема „Образование и заедничарење“, во организација на Православниот богословски факултет „Свети Климент Охридски“ во Скопје.

Истиот можете да го следите во живо на нашиот YouTube канал на следниов линк: