Известување

Почитувани студенти прoдолжуваме со организација и реализација на предавања од истакнати професори и личности кои не се дел од нашиот Факултет.
Ве известуваме дека на 20 декември 2023 (четврток), во 11 часот, во салата на Факултетот предавање ќе оддржи Неговото Високопреосвештенство митрополитот Преспанско-пелагониски и администратор Австралиско-новозеландски г. Петар.

По завршувањето на предавањето наставата ќе продолжат според распоредот.

проф. д-р Дејан Борисов
декан на ПБФ