Документарен филм: 45 години Православен богословски факултет „Свети Климент Охридски“ – Скопје

Документарниот филм по повод 45 години од основањето на Православниот богословски факултет „Св. Климент Охридски“, Скопје можете да го погледнете на следниов линк:

https://www.youtube.com/watch?v=YO2iR_a1Zw0